İçeriğe geç

Afad Il Müdürlüğü Kime Bağlı

İl Afad Müdürlüğü nereye bağlıdır?

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ilişkin düzenlemeler çerçevesinde, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, 15 Temmuz 2018 tarihinde yayımlanan 4 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığına bağlandı.

Hangi illerin afad il müdürleri değişti?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın kararıyla İstanbul, Tekirdağ, Osmaniye, Iğdır, Ağrı, Bayburt, Nevşehir, Bingöl, Balıkesir, Batman, Gümüşhane ve Ordu olmak üzere toplam 12 ilin 12 il müdürü görevden alındı.

Afad il müdür?

Prof. Dr. 6 Ağustos 2024 tarihinde İstanbul AFAD İl Müdürü olarak göreve başlamıştır. Haluk Özener, 31 Ağustos 1967 İstanbul doğumlu olup, evli ve bir çocuk babasıdır.

Afad yöneticileri kimlerdir?

AFAD Başkanları №Cumhurbaşkanlığı Görev Başlangıcı – Mehmet Halis Bilden (Vekil)29 Haziran 20164Dr. Mehmet Güllüoglu5 Ağustos 2017–Hamza Taşdelen (Vekil)13 Şubat 20215Yunus Sezer15 Eylül 20215 satır daha

Deprem hangi bakanlığa bağlıdır?

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı

İl müdürlüğü ne iş yapar?

a) Kendisine bağlı daire, daire veya servisi yönetmek. b) İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünün yazışma ve arşiv işlemlerini yürütmek. c) Bütçe, tahsis ve taşınmaz işlerini yürütmek. d) Personelin sicil ve işlem dosyalarını tutmak ve özlük işlerini yürütmek.

Afad Genel Müdür kim?

Cumhurbaşkanlığı Birimleri ListesiAFAD CUMHURBAŞKANLIĞI BİRİMLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ Santral: 0312 258 2323Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü – Cengiz GEVREK0 312 2582202Özel KalemHukuk Müşavirliği0 312 2582902Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği0 312 258296839 Diğer hatlar

Afad nereye şikayet edilir?

Dilekçe hakkı kapsamında talep ve şikâyetlerinizi kamu kurumlarına iletebilir, bilgi edinme hakkı kapsamında ise Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) aracılığıyla kamu kurumlarından bilgi talep edebilirsiniz.

Adana Afad İl Müdürü kimdir?

1986 yılında Muğla’da doğan Nurettin HAVUTÇU, ilk ve orta öğrenimini Muğla’nın Milas ilçesinde tamamladı. Elektrik-Elektronik mühendisi olan HAVUTÇU; yüksek öğrenimini (lisans) Gazi Üniversitesi – Süleyman Demirel Üniversitesi’nde, yüksek lisans eğitimini ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde tamamladı.

Afad koordinatörü kimdir?

Ankara Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nın ikinci gününde konuşan AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu, “AFAD koordinatör kurumdur” dedi.

Ankara Afad Başkanı kim?

Okay MEMİŞ, 11 Ağustos 2023 tarihli ve 32276 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2023/382 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı olarak atandı. İyi derecede İngilizce bilen Vali Okay MEMİŞ, evli ve iki çocuk babasıdır.

Mersin Afad İl Müdürü kimdir?

Mersin İli Yıldırım Beyazıt Endüstri Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Afet ve Acil Durum Yöneticiliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisat ve Maliye Fakültesi’nde lisans eğitimini, aynı üniversite ve fakültenin Ziraat Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı.

AFAD’a bağlı daire başkanlıkları nelerdir?

Deprem Dairesi 0 312 287 89 39. Kurtarma Dairesi 0 312 287 23 35. Planlama ve Azaltma Dairesi … Sivil Savunma Dairesi … Yönetim Hizmetleri Dairesi … Bilgi Sistemleri ve İletişim Dairesi … Strateji Geliştirme Dairesi … Müdahale Dairesi

AFAD özel ilgi grupları kimlerdir?

Barınma kriterleri arasında özel gereksinimli kişiler, sağlık sorunları olan kişiler, fiziksel engelli kişiler, işkence mağdurları, risk altında olan kadınlar/çocuklar, 65 yaş üstü refakatsiz yaşlılar, cinsel veya toplumsal şiddet mağdurları ve üçüncü bir ülkede aile/akraba bağları bulunan kişilere öncelik verilmesi yer alıyor.

AFAD’ın tüzel kişiliği var mı?

4 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 30. maddesinde belirtildiği üzere AFAD; kamu idaresi içerisinde, merkezî idare sermaye örgütü içerisinde, devlet tüzel kişiliğine sahip olmayan, İçişleri Bakanlığına bağlı idari bir birimdir.

AFAD her şehirde var mı?

Ülkemizin 11 ilinde kurulan afet ve acil durum arama kurtarma birimlerinden biri de ilimizde bulunmaktadır. Şu anda arama kurtarma birimimizde 119 personel görev yapmaktadır.

AFAD Daire Başkanı kim?

Okay MEMİŞ, 11 Ağustos 2023 tarihli ve 32276 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2023/382 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı olarak atandı. İyi derecede İngilizce bilen Vali Okay MEMİŞ, evli ve iki çocuk babasıdır.

AFAD nereye şikayet edilir?

Dilekçe hakkı kapsamında talep ve şikâyetlerinizi kamu kurumlarına iletebilir, bilgi edinme hakkı kapsamında ise Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) aracılığıyla kamu kurumlarından bilgi talep edebilirsiniz.

AFAD bölümü hangi şehirlerde var?

Malatya.Manisa.Mardin.Mersin.Muğla.Muş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir